Nou magatzem en Ferrusa

La Finca Ferrusa compta des de fa uns dies amb una nova instal·lació: es tracta d’un magatzem que servirà per a albergar la maquinària necessària per al desenvolupament del Taller d’Ocupació de selvicultura. El cost de l’obra ha ascendit a 30.950 euros i ha sigut sufragat per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic.

Els alumnes del taller de silvicultura es troben ara mateix realitzant tasques de manteniment en la Finca Ferrusa, modificant les eixides d’aigües i reforçant els talusos danyats per les últimes pluges amb plantacions d’espècies autòctones. Aquests treballs en Ferrusa han sigut planificats des de l’àrea de Medi ambient. A més van a treballar en una faixa auxiliar com a mesura de prevenció davant possibles indendios en la Partida Rural de Caprala complementari al Pla local de prevenció d’incendis forestals.


Nuevo almacén en Ferrusa

 

La Finca Ferrusa cuenta desde hace unos días con una nueva instalación: se trata de un almacén que servirá para albergar la maquinaria necesaria para el desarrollo del Taller de Empleo de selvicultura. El coste de la obra ha ascendido a 30.950 euros y ha sido sufragado por la Concejalía de Desarrollo Económico.

Los alumnos del taller de silvicultura se encuentran ahora mismo realizando tareas de mantenimiento en la Finca Ferrusa, modificando las salidas de aguas y reforzando los taludes dañados por las últimas lluvias con plantaciónes de especies autóctonas. Dichos trabajos en Ferrusa han sido planificados desde el área de Medio Ambiente. Además van a trabajar en una faja auxiliar como medida de prevención ante posibles indendios en la Partida Rural de Caprala complementario al Plan local de prevención de incendios forestales.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *