Petrer engega la I Fira d’Orientació Educativa i Laboral


La Regidora d’Educació ha presentat aquest matí la I Fira d’Orientació Educativa i Laboral, una trobada on s’oferirà diferent informació dirigida a estudiants de secundària sobre les diferents opcions formatives, organitzades per nivells educatius, i sobre formació laboral i professional que permeta als estudiants accedir al mercat laboral. La trobada tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de març en el Forn Cultural i el Centre Municipal “Les Ceràmiques”

La Regidora de l’àrea s’ha mostrat molt satisfeta ja que “és la primera vegada que s’engega una iniciativa d’aquest tipus a Petrer”. Rodríguez ha ressaltat el caràcter obert d’aquesta activitat i ha animat “a qualsevol persona interessada al fet que visite la fira i s’informe de les posibildiades ”. Així mateix l’edil de l’àrea ha subratllat que en la mateixa “si cercarà personalitzar l’orientació, per açò hauran tres orientadors i qui ho sol·licite podrà ser atès de manera personalitzada”.

Durant l’encontre es proporcionarà als assistents abundant informació mitjançant Stands informatius (aproximadament quasi una vintena) d’entitats de formació i centres educatius de la zona. Al mateix temps, en horari de vesprades i algun matí s’oferiran tallers, xarrades i col·loquis de diferent temàtica (cicles, idiomes, entrevistes de treball, realització de currículums com a preparació al món laboral), per a açò és necessari una prèvia inscripció cridant per telèfon a la Regidoria d’Educació, amb la finalitat d’assegurar no sobrepassar l’aforament permès.

Així mateix des de la regidoria s’estan organitzant visites concertades en grup amb l’alumnat de 4º de l’ESO i 2º de Batxiller dels 3 instituts del municipi de Petrer, en la qual cada mitja hora realitzaran una dinàmica de grup tipus “trivial pursuit” on exposaran els seus dubtes.

Rodríguez ha volgut agrair la col·laboració prestada a la Regidoria d’Educació des d’unes altres, especialment destacar a les Regidories de Cultura i Comerç. Finalment també ha volgut manifestar la seua satisfacció per la ràpida implicació de tots els Instituts d’ensenyaments de secundària, tant de Petrer com d’Elda, en la participació i interès mostrat per assistir.

 


 

Petrer pone en marcha la I Feria de Orientación Educativa y Laboral

La Concejala de Educación ha presentado esta mañana la I Feria de Orientación Educativa y Laboral, un encuentro donde se ofrecerá diferente información dirigida a estudiantes de secundaria sobre las diferentes opciones formativas, organizadas por niveles educativos, y sobre formación laboral y profesional que permita a los estudiantes acceder al mercado laboral.

La Concejala del área se ha mostrado muy satisfecha ya que “es la primera vez que se pone en marcha una iniciativa de este tipo en Petrer”. Rodríguez ha resaltado el carácter abierto de esta actividad y ha animado “a cualquier persona interesada a que visite la feria y se informe de las posibildiades ”. Asimismo la edil del área ha subrayado que en la misma “se buscará personalizar la orientación, por ello habrán tres orientadores y quien lo solicite podrá ser atendido de manera personalizada”.

Durante el ecuentro se proporcionará a los asistentes abundante información mediante Stands informativos (aproximadamente casi una veintena) de entidades de formación y centros educativos de la zona. Al mismo tiempo, en horario de tardes y alguna mañana se ofrecerán talleres, charlas y coloquios de diferente temática (ciclos, idiomas, entrevistas de trabajo, realización de currículums como preparación al mundo laboral), para lo cual es necesario una previa inscripción llamando por teléfono a la Concejalía de Educación, con la finalidad de asegurar no sobrepasar el aforo permitido.

Asimismo desde la concejalía se están organizando visitas concertadas en grupo con el alumnado de 4º de la ESO y 2º de Bachiller de los 3 institutos del municipio de Petrer, en la que cada media hora realizarán una dinámica de grupo tipo “trivial pursuit” donde expondrán sus dudas.

Rodríguez ha querido agradecer la colaboración prestada a la Concejalía de Educación desde otras, especialmente destacar a las Concejalías de Cultura y Comercio. Por último también ha querido manifestar su satisfacción por la rápida implicación de todos los Institutos de enseñanzas de secundaria, tanto de Petrer como de Elda, en la participación e interés mostrado por asistir.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *