La supervivència i l’aventura centren la temàtica de l’Escola d’Estiu

Un any més arranquen les activitats de l’Escola d’Estiu que cada any organiza l’empresa Planeta Caragol i la Federació d’AMPAS Paco Mollá, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i la Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social i que enguany tenen com a eix central l’aventura i supervivència. En aquest sentit les activitats es dividiran en dos programes paral·lels: d’una banda l’activitat titulada “Sobreviu a l’Aventura”, per a xiquets i xiquetes des d’1 fins a 12 anys. I com a novetat, enguany es presenta el “Campus Supervivents”, una activitat reservada per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys.

Per a dur a terme l’Escola es contará amb les instal·lacions dels Centre Educatius (Reyes Catòlics i La Foia), la Finca Ferrusa i altres espais com les piscines municipals . A partir d’ací, els xiquets i joves rebran els materials adequats i necessaris per a cada taller o activitat, comptant amb l’ajuda de monitors especialitzats.

L’edil d’Educació ha assenyalat que “l´objectiu principal d’aquesta activitat és que els nostres fills i filles desconnecten de la rutina de tot l’any de forma diferent. Que els xiquets isquen de la monotonia que dia a dia es veuen exposats, deures, extraescolars, etc. A través de jocs, gymkanas, ral·lis, aire lliure, experiments, nous amics i bones experiències. D’igual manera s’intenta conciliar la vida familiar i laboral, fent més suportables les vacances escolars d’estiu per a aqueixos pares i mares que treballen, podent fins i tot allargar, deixant-los en el menjador”.

Per la seua banda, el responsable de Planeta Caragol, Daniel Oliver, ha explicat que els xiquets i xiquetes es dividiran en quatre grans grups, d’edats compreses entre els 1 i 3 anys (només en Peixos) de 3 i 5 anys , de 6 a 8 i de 9 a 12 anys. En els col·legis hi haurà servei de menjador amb catering de 13:30 a 14:30, en Ferrusa hi haurà servei d’autocomedor de 13:30 a 15h, amb un preu de 10 euros a la setmana.

Tant en els centres escolars com en Ferrusa existirà la possibilitat de seleccionar o bé l’activitat “Sobreviu en Aventura” o el “Campus Supervivents”, però les activitats seran diferents.

La data d’inscripció comença el 30 de maig fins al 16 de Juny i il preu oscil·la entre els 25 euros si s’és soci de l’AMPA i els 32 si són d’altres poblacions o no són socis de l’AMPA. La inscripció es pot formalizar o bé a través de la Regidoria d’Educació o en els mateixos centres escolars.

Per la seua banda, il edil d’Igualtat i Inclusió Social, Javier Martínez, ha assenyalat que des de l’àrea que gestiona se subvencionarà a un total de 80 xiquets i xiquetes. L’objectiu és seguir treballant a l’estiu també la inclusió dels xiquets i xiquetes amb majors dificultats econòmiques a l’hora de poder gaudir d’activitats d’aquest tipus. D’aquesta manera, des de l’Equip de Govern garantim que no existeixen greuges comparatius entre famílies de la nostra població com venim fent en els últims 2 anys”, 13.090€ és el muntant que se subvenciona, d’ells 3.740€ els aporta la Regidoria i 9.350€ la Consellería d’Inclusió Social.


La supervivencia y la aventura centran la temática de la Escuela de Verano

Un año más arrancan las actividades de la Escuela de Verano que cada año organiza la empresa Planeta Caracol y la Federación de AMPAS Paco Mollá, con la colaboración de la Concejalía de Educación y la Concejalía de Igualdad e Inclusión Social y que este año tienen como eje central la aventura y supervivencia. En este sentido las actividades se dividirán en dos programas paralelos: por un lado la actividad titulada “Sobrevive a la Aventura”, para niños y niñas desde 1 hasta 12 años. Y como novedad, este año se presenta el “Campus Supervivientes”, una actividad reservada para niños y niñas de 7 a 12 años.

Para llevar a cabo la Escuela se contará con las instalaciones de los Centro Educativos (Reyes Católicos y La Foia), la Finca Ferrusa y otros espacios como las piscinas municipales . A partir de aquí, los niños y jóvenes recibirán los materiales adecuados y necesarios para cada taller o actividad, contando con la ayuda de monitores especializados.

La edil de Educación ha señalado que “el objetivo principal de esta actividad es que nuestros hijos e hijas desconecten de la rutina de todo el año de forma diferente. Que los niños salgan de la monotonía que día tras día se ven expuestos, deberes, extraescolares, etc. A través de juegos, gymkanas, rallys, aire libre, experimentos, nuevos amigos y buenas experiencias. De igual modo se intenta conciliar la vida familiar y laboral, haciendo más llevaderas las vacaciones escolares de verano para esos padres y madres que trabajan, pudiendo incluso alargar, dejándolos en el comedor”.

Por su parte, el responsable de Planeta Caracol, Daniel Oliver, ha explicado que los niños y niñas se dividirán en cuatro grandes grupos, de edades comprendidas entre los 1 y 3 años (sólo en Peixos) de 3 y 5 años , de 6 a 8 y de 9 a 12 años. En los colegios habrá servicio de comedor con catering de 13:30 a 14:30, en Ferrusa habrá servicio de autocomedor de 13:30 a 15h, con un precio de 10 euros a la semana.

Tanto en los centros escolares como en Ferrusa existirá la posibilidad de seleccionar o bien la actividad “Sobrevive en Aventura” o el “Campus Supervivientes”, pero las actividades serán diferentes.

La fecha de inscripción comienza el 30 de mayo hasta el 16 de Junio y el precio oscila entre los 25 euros si se es socio del AMPA y los 32 si son de otras poblaciones o no son socios del AMPA. La inscripción se puede fomralizar o bien a través de la Concejalía de Educación o en los mismos centros escolares.

Por su parte, el edil de Igualdad e Inclusión Social, Javier Martínez, ha señalado que desde el área que gestiona se subvencionará a un total de 80 niños y niñas. El objetivo es seguir trabajando en verano también la inclusión de los niños y niñas con mayores dificultades económicas a la hora de poder disfrutar de actividades de este tipo. De esta manera, desde el Equipo de Gobierno garantizamos que no existen agravios comparativos entre familias de nuestra población como venimos haciendo en los últimos 2 años”, 13.090€ es el montante que se subvenciona, de ellos 3.740€ los aporta la Concejalía y 9.350€ la Consellería de Inclusión Social.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *