Arranca a Petrer la tercera edició del projecte Erasmus + “Ral·li”

Aquest matí ha començat la tercera edició el projecte europeu Erasmus + “RAL·LI”, unp ograma europeu d’intercambi d’alumnes en els àmbits de l’educació, la formació, la joventut i l’esport que tracta d’impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, a més d’ajudar als nostres sistemes d’educació, formació i joventut a proporcionar un ensenyament i un aprenentatge que doten a les persones de les capacitats necessàries per al mercat laboral i la societat actual i futura. Les activitats del programa es duran a terme durant els dies 2, 3 i 4 d’octubre amb l’IES Azorín com a institució amfitriona.

Les tres institucions educatives que participen desenvoluparan el pla de treball amb 60 alumnes durant tres dies que inculyen a més una visita a la Universitat Miguel Hernández i a la població de Santa Pola.

A causa que l’IES Azorín es troba en obres, els alumnes i alumnes del Gladesmore Community School de Londres, College Irene Joliot-Curie de París i IES Azorín de Petrer realitzaran les activitats en sessions de treball, conduents a la millora en la lectura, comunicació oral i escrita en alumnes de secundària, en instal·lacions cedides per l’Ajuntament de Petrer. L’escenari per a la recepció serà el Forn Cultural i les sessions de treball es realitzaran en les instal·lacions del Centre Municipal de Participació Social “Les Ceràmiques”, a Petrer.

En la recepció, que ha tingut en el Forn Cultural, els alumnes i alumnes participants han conegut el programa detallat, que en aquesta ocasió rebrà un entorn periodístic, i incorpora altres activitats complementàries sobre la nostra terra, història, tradicions i manera de vida.

La directora de l’IES Azorón, Rosa Mira, s’ha mostrat molt agraïda tant als participants com al propi Ajuntament per la disposició a l’hora de facilitar el desenvolupament del programa en la nostra població. Així mateix, la regidora d’Educació, Silvia Rodríguez, ha subratllat que l’Ajuntament solament compleix amb la seua obligació, que és ajudar i posar totes les facildades perquè aquest programa es desenvolupe de manera satisfactòria i ha assenyalat que si cal agrair és als propis centres i al professorat per desenvolupar aquest projecte.


Arranca en Petrer la tercera edición del proyecto Erasmus + “Rally”

Durante tres días 60 alumnos procedentes de Londres participarán en las actividades organizadas con el IES Azorín como anfitrión.

Esta mañana ha comenzado la tercera edición el proyecto europeo Erasmus + “RALLY”, un pograma europeo de intercamnio de alumnos en los ámbitos de la educación, la formación, la juventud y el deporte que trata de impulsar las perspectivas laborales y el desarrollo personal, además de ayudar a nuestros sistemas de educación, formación y juventud a proporcionar una enseñanza y un aprendizaje que doten a las personas de las capacidades necesarias para el mercado laboral y la sociedad actual y futura. Las actividades del programa se llevarán a cabo durante los días 2, 3 y 4 de octubre con el IES Azorín como institución anfitriona.

Continuando el programa que pauta el proyecto, las tres instituciones educativas que participan en él desarrollarán el plan de trabajo con 60 alumnos durante tres días que inculyen además una visita a la Universidad Miguel Hernández y a la población de Santa Pola.

Debido a que el IES Azorín se encuentra en obras, los alumnos y alumnas del Gladesmore Community School de Londres, College Irene Joliot-Curie de París e IES Azorín de Petrer realizarán las actividades en sesiones de trabajo, conducentes a la mejora en la lectura, comunicación oral y escrita en alumnos de secundaria, en instalaciones cedidas por el Ayuntamiento de Petrer. El escenario para la recepción será el Forn Cultural y las sesiones de trabajo se realizarán en las instalaciones del Centro Municipal de Participación Social “Las Cerámicas”, en Petrer.

En la recepción, que ha tenido en el Forn Cultural, los alumnos y alumnas participanetes han conocido el programa detallado, que en esta ocasión recibirá un entorno periodístico, e incorpora otras actividades complementarias sobre nuestra tierra, historia, tradiciones y modo de vida.

La directora del IES Azorón, Rosa Mira, se ha mostrado muy agradecida tanto a los participantes como al propio Ayuntamiento por la disposición a la hora de facilitar el desarrollo del programa en nuestra población. Asimismo, la concejala de Educación, Silvia Rodríguez, ha subrayado que el Ayuntamiento solo cumple con su obligación, que es ayudar y poner todas las facildades para que este programa se desarrolle de manera satisfactoria y ha señalado que si hay que agradecer es a los propios centros y al profesorado por desarrollar este proyecto.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *