La Regidoria d’Educació engega el Taller de Tècniques d’Estudi “Aprèn a Estudiar”

La regidoria d’Educació engega un any més el Taller de Tècniques d’Estudi “Aprèn a Estudiar”, dirigit a l’alumnat d’ESO matriculats en els instituts de Petrer o matriculats en altres centres i que estiguen empadronats en el nostre municipi.

El taller abordarà continguts com les condicions i planificació del temps, tècniques de lectura ràpida i comprensiva, normes per a aprendre millor en classe, el subratllat, resum i esquemes, tècniques de memorització, preparació d’exàmens o tècniques de control d’ansietat. Les sessions seran impartides per especialistes, i seran pràctiques i participatives. A més es facilitarà material escrit durant el taller.

L’edil d’Educació, Silvia Rodríguez, ha assenyalat que el termini d’inscripció començarà el pròxim dia 5 fins al 17 d’Octubre de 10:00h a 15h. La inscripció es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció i, en cap cas, s’acceptaran inscripcions per telèfon. Les persones interessades hauran de fer-ho en la regidoria d’Educació, en la C/ Luis Cho rro, n.º 6. El taller comptarà amb un total de 75 places distribuïts en tres grups: dos per a 1º i 2º de l’ESO, amb classes el 21 i el 28 d’octubre, i el 4, l’11 i el 18 de novembre, i un tercer grup amb alumnes de 3º i 4º de l’ESO.

Cada persona podrà apuntar a una persona, excepte si es tracta de germans i tedrán prioritat aquelles persones que no hagen realitzat amb anterioritat el curs.


La Concejalía de Educación pone en marcha el

Taller de Técnicas de Estudio “Aprende a

Estudiar”

La concejalía de Educación pone en marcha un año más el Taller de Técnicas de Estudio “Aprende a Estudiar”, dirigido al alumnado de ESO matriculados en los institutos de Petrer o matriculados en otros centros y que estén empadronados en nuestro municipio.

El taller abordará contenidos como las condiciones y planificación del tiempo, técnicas de lectura rápida y comprensiva, normas para aprender mejor en clase, el subrayado, resumen y esquemas, técnicas de memorización, preparación de exámenes o técnicas de control de ansiedad. Las sesiones serán impartidas por especialistas, y serán prácticas y participativas. Además se facilitará material escrito durante el taller.

La edil de Educación, Silvia Rodríguez, ha señalado que el plazo de inscripción comenzará el próximo día 5 hasta el 17 de Octubre (ambos incluídos) de 10:00h a 15h. La inscripción se realizará por riguroso orden de inscripción y, en ningún caso, se aceptarán inscripciones por teléfono. Las personas interesadas deberñan hacerlo en la Concejalía de Educación, en la C/ Luis Cho rro, n.º 6. taller contará con un total de 75 plazas distribuidos en tres grupos: dos para 1º y 2º de la ESO, con clases el 21 y el 28 de octubre, y el 4, el 11 y el 18 de noviembre, y un tercer grupo con alumnos de 3º y 4º de la ESO.

Cada persona podrá apuntar a una persona, excepto si se trata de hermanos y tedrán prioridad aquellas personas que no hayan realizado con anterioridad el curso.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *