Petrer fomenta la lectura en els centres escolars a través del teatre

Impulsar els hàbits de lectura a través del teatre. Aqueix és l´objectiu que pretén aconseguir la Regidoria d’Educació a través d’aquesta activitat; una obra de teatre titulada “L´anima dels llibres” dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 7 anys. L’obra serà interpretada per Carlos Sellés, Lidia López i Jose Luis Beltrán, tres actors professionals de la companyia “DesBaratats Teatre” i que han protagonitzat musicals de la talla del Mag d’Oz, La reina de Gel, Alicia en el País de les Meravelles o La Patrulla Canina.

L’obra narra la història de Leo i Lea, dos personatges que apareixeran per a fer veure que el món dels llibres és més divertit del que pensen. Ells dos juntament amb Jordi, un xiquet avorrit al que no li agrada llegir, viatjaran per diferents històries. Cantaran, ballaran, i coneixeran a molts personatges que li faran entendre valors fonamentals de la vida.

L’edil d’Educació, Silvia Rodríguez, ha assenyalat que s’ha escollit aquesta obra perquè “fomenta els valors com l’amistat, el respecte per les altres persones i la naturalesa. Però sobretot, fomenta l’interès dels xiquets i xiquetes per la lectura. Per a nosaltres is important que els xiquets adquirisquen i entrenen aquesta habilitat des que són xicotets perquè la lectura és una via d’accés al coneixement, però a més és una activitat que es troba implicada en la majoria d’activitats de la nostra vida quotidiana”

La representació ha tingut lloc avui dimecres 8 de novembre en el Saló d’Actes del Centre Cultural en dues passades al que han acudit un total de 421 xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de tots els centres escolars de Petrer


Petrer fomenta la lectura en los centros escolares a través del teatro

Impulsar los hábitos de lectura a través del teatro. Ese es objetivo que pretende conseguir la Concejalía de Educación a través de esta actividad; una obra de teatro titulada “L´anima dels llibres” dirigida a niños y niñas de 3 a 7 años. La obra será interpretada por Carlos Sellés, Lidia López y Jose Luis Beltrán, tres actores profesionales de la compañía “DesBaratats Teatre” y que han protagonizado musicales de la talla del Mago de Oz, La reina de Hielo, Alicia en el País de las Maravillas o La Patrulla Canina.

La obra narra la historia de Leo y Lea, dos personajes que aparecerán para hacer ver que el mundo de los libros es más divertido de lo que piensan. Ellos dos junto con Jordi, un niño aburrido al que no le gusta leer, viajarán por diferentes historias. Cantarán, bailarán, y conocerán a muchos personajes que le harán entender valores fundamentales de la vida. La edil de Educación, Silvia Rodríguez, ha señalado que se ha escogido esta obra porque “fomenta los valores como la amistad, el respeto por las otras personas y la naturaleza. Pero sobretodo, fomenta el interés de los niños y niñas por la lectura. Para nosotros es importante que los niños adquieran y entrenen esta habilidad desde que son pequeños porque la lectura es una vía de acceso al conocimiento, pero además es una actividad que se encuentra implicada en la mayoría de actividades de nuestra vida cotidiana”

La representación ha tenido lugar hoy miércoles 8 de noviembre en el Salón de Actos del Centro Cultural en dos pases al que han acudido un total de 421 niños y niñas de primer ciclo de primaria de todos los centros escolares de Petrer

 

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *