La Regidoria de Sanitat repartirà 2,000 botellines per a facilitar la limpieza d’orines a propietaris de gossos

L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria de Sanitat, ha iniciat una campanya dirigida als propietaris de gossos per a mantenir neta la via pública i en la qual se’ls demana que es facen responsables dels orines i els excrements de les seues mascotes.

La Regidora de Salut, Silvia Rodríguez, ha explicat que es tracta d’una mesura per a “incentivar una actitud responsable i cívica quan passegen a les seues mascotes pel carrer”. Rodríguez ha explicat que es posarà a la disposició de la ciutadania una botella plegable que es podrà omplir amb aigua i vinagre per a netejar l’orina dels seus gossos. La botella està pensada per a portar-la sempre damunt i es podrà arreplegar en l’Ambc ejalía de Sanitat fins que s’acaben les existències

Les botelles són plegables per al seu fàcil i còmode trasllat, porten incorporeuo una mosquetó amb la qual enganxar-se a la corretja del gos i tenen un sistema de doble tap, un d’ells de plàstic enroscat per a evitar que s’isca el líquid.

La persistent olor de l’orina pot estimular als gossos a seguir embrutant en els mateixos llocs. El vinagre pot ser un neutralitzador d’olor eficaç de l’orina, quan s’usa correctament. La major part de l’olor en l’orina es deu a l’amoniaco, una substància altament alcalina. El vinagre és àcid, i per tant ajuda a neutralitzar l’olor. De la mateixa manera i a causa de sensible olfacte dels gossos, el vinagre pot arribar a ser insuportable per a ells i evita que altres gossos tornen a intentar marcar el territori en aqueix punt. Per açò si recomana barrejar aigua de l’aixeta amb vinagre blanc, a parts iguals, i abocar el contingut directament sobre l’orín del gos.


La Concejalía de Sanidad repartirá 2,000 botellines para facilitar la limpieza de orines a propietarios de perros


El Ayuntamiento de Petrer, a través de la Concejalía de Sanidad, ha iniciado una campaña dirigida a los propietarios de perros para mantener limpia la vía pública en la que se les pide que se hagan responsables de los orines y los excrementos de sus mascotas.

La Concejala de Sanidad, Silvia Rodríguez, ha explicado que se trata de una medida para “incentivar una actitud responsable y cívica cuando pasean a sus mascotas por la calle”. Rodríguez ha explicado que se pondrá a disposición de la ciudadanía una botella plegable que se podrá llenar con agua y vinagre para limpiar la orina de sus perros. La botella está pensada para llevarla siempre encima y se podrá recoger en la Concejalía de Sanidad hasta que se terminen las existencias

Las botellas son plegables para su fácil y cómodo traslado, llevan incorporado una mosquetón con la que engancharse a la correa del perro y tienen un sistema de doble tapón, uno de ellos de plástico enroscado para evitar que se salga el líquido.

El persistente olor de la orina puede estimular a los perros a seguir ensuciando en los mismos lugares. El vinagre puede ser un neutralizador de olor eficaz de la orina, cuando se usa correctamente. La mayor parte del olor en la orina se debe al amoniaco, una sustancia altamente alcalina. El vinagre es ácido, y por tanto ayuda a neutralizar el olor. Del mismo modo y debido al sensible olfato de los perros, el vinagre puede llegar a ser insoportable para ellos y evita que otros perros vuelvan a intentar marcar el territorio en ese punto. Por ello se recomienda mezclar agua del grifo con vinagre blanco, a partes iguales, y verter el contenido directamente sobre el orín del perro.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *