Torna el Día de l’Arbre a Petrer


Petrer celebra un any més el Dia de l’Arbre. La regidora de Medi ambient, Silvia Rodríguez ha anunciat aquest matí les activitats que des de la Regidoria de Medi ambient, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Petrer i Aigües d’Alacant, s’engeguen amb motiu del dia de l’Arbre.

En aquest sentit, Rodríguez ha explicat que les últimes pluges han obligat a canviar l’ordre de les activitats. “Teníem previst celebrar aquest diumenge 11 la jornada de plantació i el diumenge següent la ruta d’arbres urbans” -explica l’Edil- “però la pluja ha embarrado la zona escollida per a la plantació i per a comoditat de la ciutadania hem decidit canviar l’ordre de les activitats”

D’aquesta manera aquest diumenge dia 11, que era el dia previst per a la plantació, es durà a terme la ruta “Els Arbres del meu poble”, una activitat que es va estrenar l’any passat i que va comptar amb un bon acolliment per part del públic. Es tracta d’una ruta guiada pel casc urbà, per a conèixer la història, la importància i els beneficis que aporten els arbres al nostre entorn més pròxim, i els exemplars singulars que podem trobar”. L’activitat començarà a partir de les 10h des de la pinada Villaplana.

Igualment, el diumenge següent, dia 18, en el paratge de la Casa del Dolç a partir de les 10h.. tindrà lloc la jornada de plantació més els tallers per als més xicotets. “Enguany hem tingut alguns dubtes pel que fa a la ubicació de la tradicional plantació. Es va exposar aquesta circumstància al Consell Municipal de Medi ambient i en el mateix es va proposar tornar a la Casa del Dolç”. Aquesta activitat començarà a partir de les 10h en el mateix paratge. Aqueix mateix dia també hi haurà un grup que eixirà caminant cap a la Casa del Dolç des de la Plaça de Baix a partir de les 9h. Finalment Rodríguez ha indicat que durant aquesta activitat es realitzaran tallers per als més xicotets.


Vuelve el Día del Árbol a Petrer 

Petrer celebra un año más el Día del Árbol. La concejala de Medio Ambiente, Silvia Rodríguez ha anunciado esta mañana las actividades que desde la Concejalía de Medio Ambiente, en colaboración con el Centro Excursionista de Petrer y Aguas de Alicante, se ponen en marcha con motivo del día del Árbol.

En este sentido, Rodríguez ha explicado que las últimas lluvias han obligado a cambiar el orden de las actividades. “Teníamos previsto celebrar este domingo 11 la jornada de plantación y el domingo siguiente la ruta de árboles urbanos” -explica la Edil- “pero la lluvia ha embarrado la zona escogida para la plantación y para comodidad de la ciudadanía hemos decidido cambiar el orden de las actividades”

De este modo este domingo día 11, que era el día previsto para la plantación, se llevará a cabo la ruta “Els Arbres del meu poble”, una actividad que se estrenó el año pasado y que contó con una buena acogida por parte del público. Se trata de una ruta guiada por el casco urbano, para conocer la historia, la importancia y los beneficios que aportan los árboles a nuestro entorno más próximo, y los ejemplares singulares que podemos encontrar”. La actividad comenzará a partir de las 10h desde la pinada Villaplana.

Igualmente, el domingo siguiente, día 18, en el paraje de la Casa del Dolç a partir de las 10h.. tendrá lugar la jornada de plantación más los talleres para los más pequeños. “Este año hemos tenido algunas dudas con respecto a la ubicación de la tradicional plantación. Se expuso esta circunstancia al Consejo Municipal de Medio Ambiente y en el mismo se propuso volver a la Casa del Dolç”. Esta actividad comenzará a partir de las 10h en el mismo paraje. Ese mismo día también habrá un grupo que saldrá andando hacia la Casa del Dolç desde la Plaza de Baix a partir de las 9h. Por último Rodríguez ha indicado que durante esta actividad se realizarán talleres para los más pequeños.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *