L’Ajuntament de Petrer, a través de la Regidoria d’Educació, engega un any més l’Escola de Pasqua. L’edil d’Educació, Silvia Rodríguez, ha assenyalat que aquesta activitat sorgeix per a donar resposta a la necessitat de cuidar i atendre als xiquets i xiquetes en el seu període de vacances i facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant aquest període vacacional.

Enguany, la temàtica de l’Escola es denomina “Mini aventura de superherois sensorials”, a través de la qual es desenvoluparà cada dia una aventura diferent on els sentits jugaran un paper fonamental.

Durant el transcurs de l’activitat, es treballaran alguns aspectes com la igualtat i la coeducació “coneixent personatges de superheroínas on els xiquets i les xiquetes aprendran que el valor, la força i la intel·ligència no són qualitats que hagen de distingir-se entre gènere”. També es treballaran aspectes com la vida saludable a través dl’esport, Jocs i Gymkhanas de sensibilització i integració social, Cuentacuentos, cinema, tallers de relaxació, Jocs de taula, etc.

L’edil ha explicat l’activitat està destinada a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. Es realitzarà els dies 3,4,5,6 i 9 d’abril. Com a novetat l’horari de l’activitat es desenvoluparà en horari de 9h a 14, igualant-la amb l’horari lectiu de la majoria de centres escolars, i, amb la possibilitat d’assistir a un aula matinal de 8h a 9h (amb un mínim de 15 xiquets) i servei de menjador fins a les 15h (mínim de 30 xiquets). La ubicació serà, com tots els anys, en l’àrea recreativa de Ferrusa.

El preu per a participar és de 35 euros, si l’assistència és de 9h a 14h, amb un increment de 5 euros si es vas agafar a l’aula matinal (de 8h a 9h) i un altre increment de 10 euros si es fa ús del servei d’acte-menjador (de 14h. a 15h.)


La igualdad y la coeducación centran la temática de la Escuela de Pascua 2018

 

El Ayuntamiento de Petrer, a través de la Concejalía de Educación, pone en marcha un año más la Escuela de Pascua. La edil de Educación, Silvia Rodríguez, ha señalado que esta actividad surge para dar respuesta a la necesidad de cuidar y atender a los niños y niñas en su periodo de vacaciones y facilitar la conciliación de la vida familiar y laboral durante este periodo vacacional.

Este año, la temática de la Escuela se denomina “Mini aventura de superhéroes sensoriales”, a través de la cual se desarrollará cada día una aventura diferente donde los sentidos jugarán un papel fundamental.

Durante el transcurso de la actividad, se trabajarán algunos aspectos como la igualdad y la coeducación “conociendo personajes de superheroínas donde los niños y las niñas aprenderán que el valor, la fuerza y la inteligencia no son cualidades que tengan que distinguirse entre género”. También se trabajarán aspectos como la vida saludable a través del deporte, Juegos y Gymkhanas de sensibilización e integración social, Cuentacuentos, cine, talleres de relajación, Juegos de mesa, etc.

La edil ha explicado la actividad está destinada a niños y niñas de entre 3 y 12 años. Se realizará los días 3,4,5,6 y 9 de abril. Como novedad el horario de la actividad se desarrollará en horario de 9h a 14, igualándola con el horario lectivo de la mayoría de centros escolares, y, con la posibilidad de asistir a un aula matinal de 8h a 9h (con un mínimo de 15 niños) y servicio de comedor hasta las 15h (mínimo de 30 niños). La ubicación será, como todos los años, en el área recreativa de Ferrusa.

El precio para participar es de 35 euros, si la asistencia es de 9h a 14h, con un incremento de 5 euros si se asiste al aula matinal (de 8h a 9h) y otro incremento de 10 euros si se hace uso del servicio de auto-comedor (de 14h. a 15h.)