Dijous que ve 22 de març el Saló d’Actes del Centre Cultural acollirà la presentació del llibre “Des del Sud Valencià, escrits de resistència i esperança”, escrit per Tudi Torró. L’autora és mestra, ha sigut coordinadora per l’ensenyament en Valencià, professora associada de la Universitat d’Alacant des de 1999 fins a 2007, inspectora d’Educació i actualment és Directora Territorial d’Educació en la província d’Alacant,

El llibre és una recopilació d’uns 60 articles escrits per Torró entre 2003 i 2016 on la autora reflexiona sobre temes com les metodologies educatives, les polítiques seguides i especialment els models lingüístics aplicats durant aqueixa etapa.

Vicent Brotons, prologuista de l’obra i encarregat de conduir l’acte de presentació, ha destacat a Torró com “una persona de referència, una autoritat educativa que ha treballat durant molts anys com a inspectora d’educacion i és precisament en aquella època de la qual provenen aquests articles”. Brotons ha assenyalat que l’autora “té molta vinculació amb la nostra població i la nostra comarca. Els articles han sigut publicats en la revista All-i-Oli, articles en els quals demostra un gran coneixement de l’educació a el País Valencià, sobretot de les nostres comarques. Uns articles on denúncia de manera valenta, reflexiona sobre els problemes educatiu, i s’emociona amb ells.

Per la seua banda, l’edil d’Educació, Silvia Rodríguez, ha assenyalat que “és un orgull treballar amb Tudi des de les delegacions que ostente i un orgull que compteu amb la regidoria d’Educació per a aquesta presentació. Rodríguez ha volgut també convidar a a el població al fet que participe d’aquesta presentació, en la qual es deixarà molt espai perquè el públic plantege dubtes i debats” tindrà en el Saló d’Actes del Centre Cultural a partir de les 20h.


Tudi Torró presenta en Petrer el libro “Des del Sud Valencià, escrits de resistència y esperança”

El próximo jueves 22 de marzo el Salón de Actos del Centro Cultural acogerá la presentación del libro “Des del Sud Valencià, escrits de resistència y esperança”, escrito por Tudi Torró. La autora es maestra, ha sido coordinadora por la enseñanza en Valenciano, profesora asociada de la Universidad de Alicante desde 1999 hasta 2007, inspectora de Educación y actualmente es Directora Territorial de Educación en la provincia de Alicante,

El libro es una recopilación de unos 60 artículos escritos por Torró entre 2003 y 2016 donde la autora reflexiona sobre temas como las metodologías educativas, las políticas y especialmente los modelos lingüísticos aplicados durante esa etapa.

Vicent Brotons, prologuista de la obra y encargado de conducir el acto de presentación, ha destacado a Torró como “una persona de referencia, una autoridad educativa que ha trabajado durante muchos años como inspectora de educación y es precisamente en esa época de la que provienen estos artículos”. Brotons ha señalado que la autora “tiene mucha vinculación con nuestra población y nuestra comarca. Los artículos han sido publicados en la revista All-i-Oli, artículos en los cuales demuestra un gran conocimiento de la educación en el País Valenciano, sobretodo de nuestras comarcas. Unos artículos donde denuncia de manera valiente, reflexiona sobre los problemas educativo, y se emociona con ellos.

Por su parte, la edil de Educación, Silvia Rodríguez, ha señalado que “es un orgullo trabajar con Tudi desde las delegaciones que ostento y un orgullo que contéis con la concejalía de Educación para esta presentación. Rodríguez ha querido también invitar a al población a que participe de esta presentación, en la que se dejará mucho espacio para que el público plantee dudas y debates” tendrá en el Salón de Actos del Centro Cultural a partir de las 20h.